Deelnemersvergadering Stichting Oeverveiligheid Riverparc

Verslag bijeenkomst Stichting Woonbelangen Riverparc met de Initiatiefgroep op 2 mei 2019

Vooraf was afgesproken dat het gesprek zou plaatsvinden met 2 leden van de Initiatiefgroep (IG). Het SWR-bestuur was met 3 personen aanwezig. Echter circa een uur voor de start van het overleg meldde een van de twee IG-leden zich af vanwege persoonlijk redenen van dringende aard.

Besloten is op dat moment om het overleg toch doorgang te laten vinden met de andere IG-vertegenwoordiger, mits die dat nog zou willen. Dat bleek het geval.

Het gesprek ging vervolgens over de ontstane situatie, waarbij een IG-groepslid zich kort voor het gesprek terugtrok en waar het bestuur zich had voorbereid op een IG-voorstel inzake de SWR-statuten. De vertegenwoordiger van de IG gaf in het gesprek aan, dat hij het voorstel inhoudelijk niet kent en het ook niet heeft meegebracht. Wat hem betreft is het nu ook niet aan de orde.

Daarop oppert de bestuursvertegenwoordiging het idee aan de IG om op heel korte termijn een open ontmoeting te gaan organiseren voor de Deelnemers in de SWR, om in te kunnen gaan op vragen die leven en helderheid te kunnen scheppen in alle turbulentie. De vertegenwoordiger van de IG vindt dit een uitstekend plan en oppert om mensen van tevoren de gelegenheid te geven hun vragen vooraf in te dienen, zodat het bestuur weet wat er gaat komen en zich kan voorbereiden.

Het overleg is na een gesprek van ca. 40 minuten vervolgens beëindigd.

Kort na het overleg hebben we van Hans Kraaijeveld en Katja van Roosmalen bericht ontvangen dat zij zich hebben teruggetrokken uit de IG. Inmiddels is vanuit de IG, waarvan niet precies bekend is wie daarin zitten, op 9 mei duidelijk gemaakt dat de reden ligt in verschil van inzicht over de te voeren aanpak naar resultaat.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

UIT VERGADERING IB-SOR 18 FEBRUARI 2021 Het Interim Bestuur heeft in haar laatste vergadering de volgende zaken aan de orde gehad, die zij graag met de deelnemers wil delen. Gezien alle maatregelen di

Nieuwsbrief 19 oktober 2020 Onderwerp: datum van de Vergadering van Deelnemers SWR In verband met de coronamaatregelen zal de reguliere Vergadering van Deelnemers (hierna de noemen deelnemers vergader

Het interim-bestuur (IB) van de Stichting Woonbelangen Riverparc (SWR) en de Stichting Riverparc Onroerend Goed (SROG) heeft 17 september en 1 oktober tweemaal vergaderd en doet hierbij graag verslag

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht?
Bekijk onze Veelgestelde vragen.

Ga naar FAQ