top of page

Uitnodiging deelnemersvergadering 8 mei 2023

Uitnodiging informele bijeenkomst voor deelnemers SWR op 9 mei 2019 

Beste deelnemer,

Voor ons als bestuur van de Stichting Woonbelangen Riverparc gebruiken wij in principe geen Nextdoor. Dat doen we voornamelijk niet omdat we lang niet alle bewoners hier bereiken.

We zijn vandaag voor één keer afgestapt van dit principe en hebben een melding geplaatst om onze deelnemers aan te kondigen dat wij voor alle bewoners van Riverparc een open ontvangst organiseren. Om er zeker van te zijn dat we iedereen bereiken, doen we dat nu ook op deze manier.

Het bestuur zal bij de ontvangst gastheer zijn en u mag ons daar alles vragen over de Stichting. Op alle vragen, ook die de afgelopen tijd bij ons als bestuur zijn binnengekomen zullen we antwoorden en we staan open voor uw mening en feedback.

Het bestuur verwelkomt u graag op donderdag 9 mei 2019 in Grand Café Rutgers om 20:30 uur (inloop vanaf 20:15 uur) tot circa 22.30 uur.

We zien er naar uit met u in gesprek te gaan.

Hartelijke groet,

Bestuur SWR

N.B. Deze informatie zal ook binnenkort huis-aan-huis worden verspreid.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

UIT VERGADERING IB-SOR 18 FEBRUARI 2021 Het Interim Bestuur heeft in haar laatste vergadering de volgende zaken aan de orde gehad, die zij graag met de deelnemers wil delen. Gezien alle maatregelen di

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht?
Bekijk onze Veelgestelde vragen.

Ga naar FAQ
bottom of page