top of page

€22/maand wordt €264/jaar

RiverpartyClub organiseert 26 september groot Riverparc feest

Wilt u uw buren ook weleens op een andere manier ontmoeten? Of kennis maken met andere parkbewoners? Kom dan 26 september naar het Riverparc feest!

In en rondom onze feesttent zijn er allerlei activiteiten. Voor de kleine parkers begint het feest om 14.30 met een speurtocht. Verder zijn er kinderspelen, springkussen, schminken enz.. Ook aan de grotere parkbewoners is gedacht. Voor hen staat o.a. een brandweer demonstratie, boogschieten en onder voorbehoud van, komt er ook een bekende Vitesse voetballer zijn opwachting maken. En wat te denken van een rit met een legervoertuig? Van 17.00 tot 19.00 zijn er twee eetlocaties. Erik Rutgers verzorgt heerlijke broodjes en een Afrikaanse kok bereidt wokmenu’s met een Afrikaanse bite.

Het avondprogramma met een DJ en een accordeonist die ons plaatselijke shanty koor begeleidt. Een beeldschone zangeres geeft navolgend een prachtige vertolking van de bluesklassieker “I’d rather go blind”. Bij voldoende applaus volgen er meer songs. Geprogrammeerd zijn daarna Malisa en Maurice. Zij laten ons ongetwijfeld versteld staan van hun ongekende zang kwaliteiten. Ook geven zij het goede voorbeeld hoe inhoud te geven aan ons thema; “van parkbewoners voor parkbewoners”. Bij deze dan ook opnieuw de oproep aan alle parkbewoners die een lied willen zingen en/of een instrument bespelen; geef je op. De jeugd kan ’s avond gebruik maken van een tweede tent.

Erik Rutgers heeft zijn toiletten van zijn grand café beschikbaar gesteld.

Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten, Activiteitencommissie RiverpartyClub

Voor de vrijmarkt opgeven bij Marja Urbach: marja.urbach@hetnet.nl Voor een bijdrage aan het programma opgeven bij Edward van Dalen: edwardvandalen@hotmail.com

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

UIT VERGADERING IB-SOR 18 FEBRUARI 2021 Het Interim Bestuur heeft in haar laatste vergadering de volgende zaken aan de orde gehad, die zij graag met de deelnemers wil delen. Gezien alle maatregelen di

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht?
Bekijk onze Veelgestelde vragen.

Ga naar FAQ
bottom of page