top of page

Uitnodiging deelnemersvergadering 8 mei 2023

Reactie SWR op de bijzondere deelnemersbijeenkomst

Beste bewoners,

Recent heeft u de aankondiging van een bijzondere deelnemersbijeenkomst ontvangen. Zoals u heeft kunnen lezen is deze afkomstig van een groep verontruste/betrokken bewoners in en rond de “initiatiefgroep”. Helaas is hierover geen overleg geweest met het SWR-bestuur.

Als SWR-bestuur vinden wij het jammer dat dit initiatief is doorgezet, vooral omdat er in de afgelopen periode via bemiddeling meerdere malen toenadering tot deze groep is gezocht teneinde gezamenlijk tot oplossing van de problemen te komen.

Men is er over geïnformeerd dat de agenda van de reguliere deelnemersvergadering d.d. 23 maart a.s. heel veel elementen bevat die tegemoetkomen aan de meest gehoorde wensen. Het betreft met name helderheid over de financiën, transparantie inzake de activiteiten van de stichting, aanpassing van de structuur en meer democratie. Maar dan toch.

Omdat wij het van belang vinden dat u, voorafgaand aan de bijzondere deelnemersbijeenkomst van maandag a.s. kennis kunt nemen van onze plannen/voorstellen, zullen wij de agenda van de deelnemersvergadering van 23 maart -en de toelichting daarop- een van de komende dagen op deze website bij het nieuws plaatsen en tevens huis-aan-huis bezorgen.

Wij hopen u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SWR

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

UIT VERGADERING IB-SOR 18 FEBRUARI 2021 Het Interim Bestuur heeft in haar laatste vergadering de volgende zaken aan de orde gehad, die zij graag met de deelnemers wil delen. Gezien alle maatregelen di

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht?
Bekijk onze Veelgestelde vragen.

Ga naar FAQ
bottom of page