NIEUWSBRIEF SOR – 24 December 2020

  • Het bestuur

Nieuwsbrief 19 oktober 2020

Bijgewerkt: 21 dec 2020

Nieuwsbrief 19 oktober 2020


Onderwerp: datum van de Vergadering van Deelnemers SWR


In verband met de coronamaatregelen zal de reguliere Vergadering van Deelnemers (hierna de noemen deelnemers vergadering – DV) worden uitgesteld.


Op grond van de corona-spoedwet mag een ledenvergadering 4 maanden worden uitgesteld. Dat betekent dat onze DV, die eerst voor 1 november zou moeten plaatsvinden, uiterlijk 1 maart 2021 gehouden moet worden.


Het Interim-bestuur beraadt zich nog over de datum en de vorm van de vergadering en zal dat nog met de leden communiceren per mail.


In dit verband vraagt het IB uw emailadres, uw mobielnummer en adresgegevens bij het bestuur bekend te maken naar info@riverparc.eu. U krijgt dan ook instructies en een inlogcode voor uw persoonlijke account op www.riverparc.eu. Dat daar volgens de AVG richtlijnen mee wordt omgegaan spreekt voor zich.


Namens het Interim-bestuur.

54 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwsbrief oktober 2020

Het interim-bestuur (IB) van de Stichting Woonbelangen Riverparc (SWR) en de Stichting Riverparc Onroerend Goed (SROG) heeft 17 september en 1 oktober tweemaal vergaderd en doet hierbij graag verslag

Nieuwsbrief september 2020

Het Interim -Bestuur doet verslag: 1. van de gehouden bestuursvergadering van do. 27-8-2020 2. project boekenonderzoek 3. project statuten 1. De bestuursvergadering van do. 27-8-2020 Tijdens deze verg

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht?
Bekijk onze Veelgestelde vragen.

Over Riverparc

Neem contact op

© 2021 Stichting Oeverveiligheid Riverparc

Interactive Monkey Logo
logo_riverparcs.png