top of page

Uitnodiging deelnemersvergadering 8 mei 2023

Jaarrekeningen van SWR en SROG 2019 beschikbaar

Onze Registeraccountant(RA) Konings en Meeuwissen heeft wederom de werkzaamheden afgerond, ditmaal voor de jaarrekeningen 2019 van de SWR en SROG. Het bestuur heeft deze jaarrekeningen vervolgens vastgesteld.

Het controleren van de jaarcijfers ligt in handen van deze RA. Het administratiekantoor (niet de accountant) van ONS blijft voor de SWR nog wel de retributies innen, maar dit staat geheel los van de controle, die nu voor het tweede jaar door een onafhankelijke accountant ter hand is genomen. Overigens worden de retributies rechtstreeks op de rekening van de SWR betaald; de financiële transactie loopt niet via ONS, zij verzorgen slechts de administratie.

Deze jaarrekeningen 2019 zijn voorzien van de vereiste controleverklaring van de RA. De handtekeningen zijn grotendeels geblindeerd uit privacyoverweging.

Gezien het grote aantal bladzijden en de drukkosten hebben wij wederom besloten om de jaarrekeningen op deze website te plaatsen achter een wachtwoord dat bij de deelnemers bekend is. Nadat u het (zip)bestand heeft opgeslagen kunt u de pdf-bestanden openen met het wachtwoord dat gelijk is aan de code van de toegangshekken naar het strand. U kunt de jaarrekeningen hier downloaden.

Soms vragen deelnemers ons waarom de afgesloten jaren 2016 en 2017 nog niet zijn gecontroleerd door een RA. De reden hiervan is dat op dit moment het hoger beroep van ONS tegen de uitspraak van de Accountantskamer nog gaande is en daarnaast willen wij de keuze voor een controle over die jaren overlaten aan de deelnemersvergadering, mede gezien de hoge extra kosten. In verband met het afbreken van de deelnemersvergadering van oktober 2019 en het (vanwege de coronamaatregelen) niet-doorgaan van de maart-vergadering, wordt daarop in de eerstkomende deelnemersvergadering teruggekomen.

Als u vragen heeft of problemen ondervindt met het document, dan kunt u ons hierover e-mailen op info@riverparc.eu

Wij hopen u hierover naar tevredenheid te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SWR/SROG

(In een nog te verspreiden huis-aan-huis nieuwsbrief zal eveneens verwezen worden naar bovengenoemde publicatie)

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

UIT VERGADERING IB-SOR 18 FEBRUARI 2021 Het Interim Bestuur heeft in haar laatste vergadering de volgende zaken aan de orde gehad, die zij graag met de deelnemers wil delen. Gezien alle maatregelen di

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht?
Bekijk onze Veelgestelde vragen.

Ga naar FAQ
bottom of page